Nyckeladministration • Nyckelskåp • Nyckellagring • Nyckelsökning • Värdeskåp
Info: Din webbläsare accepterar inte cookies. För att kunna lägga lägga varor i din varukorg och köpa dem, så måste du aktivera hantering av cookies.

RöstvästRöstväst

Röstväst förstärker smart vilket gör att rösten förstärks mer än än omgivande ljud. Du hörs tydligt på långt avstånd utan att de som står nära upplever det som störande högt. Systemet är smidigt att bära och batteritiden tillräcklig för att täcka en hel arbetsdag utan laddning. De ingående detaljerna är av god kvalité och håller för dagligt bruk såväl inne som ute under många år.

Röstväst finns i ett antal utföranden utöver grundmodellen och vi brukar kunna lösa de flesta önskemål på specialutformning.
Det kan gälla allt från att få din väst i en speciell färg till möjlighet att koppla in extra mikrofoner eller fler högtalare.
  • Röstväst
  • Väst med 3 högtalare gul
  • Trådlös mikrofon
  • Parabolhögtalare
DatabladStäll en fråga om denna produkt

Röstväst

Klassiska röstväst svart med två högtalare,headsetmikrofon och laddare.  5875 kr

Trådlöst komplett 3120 kr

Trådlöst guide system 1 WR mottagare+1 WT sändare med headsetmikrofon,hörsnäcka och 2 laddare.Denna produkt går att kompletera med upp till 100 WR mottagare.En riktig storsäljare till museum och ridlärare.Som alla produkter så har den laddningsbart batteri för miljön och plånboken.


Trådlös mikrofon  - Smart Guide 4370 kr

Trådlös mikrofon-Varför inte låta publiken va med? Både trådlösa mikrofonen och din huvudhängda mikrofon hörs i dina 2 eller 3 högtalare beroende på vilken väst du väljer.

 

Röstväst med 3 högtalare 6375 kr

Klassiska röstväst svart med 3 bärbara högtalare,headsetmikrofon och laddare.För dom kräsna informatörerna.Som alla produkter så har den laddningsbart batteri för miljön och plånboken.Den har ett ljud av bästa kvalite 240grader.


Väst med 3 högtalare gul. 6375 kr


 

Parabölhögtalare 4300 kr

Parabolhögtalare för större grupper eller riktat ljud.Utmärkt för olika ljud stationer i anlaggningar så som upplevelse centra.utmärkt till auktioner.mobila pr event mm.Används med crevoice bärbara västsortiment.Obs! exkl. väst

Parabolhögtalare

..........................................................................................................................................................................................................

Andra produkter: Nyckelförvaring, Säkerhet

+ [ IQ40 Nyckelförvaringskabinett ] + [ IQ80 Nyckelförvaring i väggskåp ]
+ [ IQ160 Nyckelförvaringskabinett ] + [ IQ160 Nyckelförvaring i väggskåp ]
+ [ IQ400 Nyckelsäkerhetsskåp ] + [ IQ80 Nyckelförvaring i frekvensomriktarskåpet ]
+ [ IQ50 Nyckelförvaring i Väggskåp ] + [ IQ Boxprodukter ]

 

 

 

 

 

..........................................................................................................................................................................................................

Uttrycken

RFID Nyckeladministrationssystem - RFID baserat Nyckelstyrsystem - Nyckel sökning - RFID nyckelspårning - Nyckelkabinett - Nyckelskåp - Nyckelsäkerhet - Nyckelkontroll - Nyckellagring - Nyckelskåp för bilbranschen - Automatiserad nyckelförvaring - Nyckelsäkerhetssystem - Automatisk nyckelkontroll - RFID baserade box och nyckelskåp