UTVECKLING


I våra produkter använder vi de mest avancerade mikro-elektroniska systemen, utrustningarna och utvecklingsverktygen, det medför en hög tillförlitlighet och högteknologisk utrustning, i de nyckelkontrollsystem, som vi levererar till våra kunder.

Systemprogramvaran är utvecklad helt av Loxtore AB vilket medför att vi har möjlighet att möta våra kunders specifika och unika behov och förväntningar. Vi kan betjäna våra kunder genom att alltid vara flexibla och anpassa sig till deras behov.
Vi testar de produkt vi utvecklar direkt i vår fabrik.

Vår utrustning, våra system och de som är verksamma hos oss i hård- och mjukvaruutveckling uppdaterar sina utvecklingsverktyg kontinuerligt.
Nivån på enheterna i utvecklingen och producentfabriken är mycket avancerad.
Den tillverkningsteknik vi baserar vår produktion på, följer de senaste uppdateringar, instrumenteringarna och datorutrustning som krävs för vår produktion.

För våra mjukvaruutvecklare är tillgängliga den senaste utvecklingsmiljöerna, hård- och mjukvaruutveckling verktygen viktiga.
Om kunden samtycker kan de få tillgång till teknisk avancerad dator övervakning av sitt system.

Systemen övervakas genom att system uppdateras, bibehålls eller stöds genom en kontinuerlig support av  nyckelhanteringssystemet. Genom detta förfarande kan även felsökning lösas interaktivt vilket kraftigt minskar felsökning i tid och kostnad.

 

Utvecklingsområden

  • Nyckelhanteringssystemet
  • Nyckelspårning
  • Nyckelskåp
  • Nyckelskåpsystemet
  • Intelligenta lagringssystem
  • Övervakningssystem
  • RFID hård- och mjukvarulösningar
  • Programvarusystem
  • Identifiering och spårning

 


Garanti

IQ nyckelhantering och IQ Box produkter Distribueras, tillverkas och levereras av Loxtore AB med 1 år fullt garanti. Garantin omfattar samtliga produkter inklusive intern hårdvara, delsystem och programvara. Våra produkter garanteras på lång sikt genom hårdvaru- och mjukvarusupport och reservdelsförsörjning.


Andra nyckelförvaringsprodukter

+ [ IQ40 Nyckelförvaringskabinett ] + [ IQ80 Nyckelförvaring i väggskåp ]
+ [ IQ160 Nyckelförvaringskabinett ] + [ IQ160 Nyckelförvaring i väggskåp ]
+ [ IQ400 Nyckelsäkerhetsskåp ] + [ IQ80 Nyckelförvaring i frekvensomriktarskåpet ]
+ [ IQ50 Nyckelförvaring i Väggskåp ] + [ IQ Boxprodukter ]

 

 

 

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Uttrycken

RFID Nyckeladministrationssystem RFID baserat Nyckelstyrsystem Nyckel sökningRFID nyckelspårningNyckelkabinett NyckelskåpNyckelsäkerhetNyckelkontrollNyckellagringNyckelskåp för bilbranschenAutomatiserad nyckelförvaringNyckelsäkerhetssystemAutomatisk nyckelkontrollRFID baserade box och nyckelskåp